Фалирали сме, разбира се - и то не от вчера. Браво

...
Фалирали сме, разбира се - и то не от вчера. Браво
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян: Фалитът е факт Автор:

Фалирали сме, несъмнено - и то не от през вчерашния ден.

 

Браво на финансовата министърка Росица Велкова. Ние живеем в една Мрачина - в нея даже несъразмерният скептицизъм е за предпочитане пред ураджийския възторг.

 

За лъжовния оптимизъм естествено никой не дава отговор, единствено дето мракът става по-гъст. За последните две години това е повече от несъмнено - крах, гарниран с непоносими неистини и измами.

 

Това е типичният артикул на политическата пасмина, която гладко се настани тук. Правят се, че не схващат - а то е пределно просто.

 

Една страна банкрутира през хората, които я ръководят.

Какво се лигавят към бюджетният недостиг - злополуката, в която сме затънали, се дължи най-много на недостига от опитни и честни управници.

 

Внасят към този момент никаквици на кг. Паплач от случайници.

 

Но в Сектата мълчат за това - тъй като, току-виж на следващия ден са се коалирали с тях в един общ джоб.

 

Това е един от значимите знаци на банкрутиралата страна. Ругаят се като хамали - а сетне са дупе и гащи. „ Призракът “ на соца банкрутира поради призраците, които го обяздиха.

 

Фалитът е и поради непоносимата грандомания - разсънва се една утрин, примерно, Драгалевският Мислител и стартира да разпродава на безценица на свои хора. Това е банкрут на стопанската логичност и на човешкия морал - той повлича всичко. Сега министърката им го сподели в очите: тръгнали сте право към септичната яма.

 

Кое, в действителност, е наред в клетата ни страна, в която милиони хора в действителност са банкрутирали? Кое е наред в поругания Български Живот?

 

Кое тъкмо е наред в живота на един елементарен човек? Фалитът минава и през неналичието на управнически срам - да сте видели някой властник да страда поради вас?

 

Вижте, кои се хилят най-безметежно - и бягайте надалеч от тях.

 

Ако продължавате покорно да газите из Фалита, идната стъпка е ясна: ще гласувате по описи, разлепени по витрините на някое посолство.

 

И се пазете от малките екрани: от ден на ден тлъстина ще се лее от тях...

 

(От www.kevorkkevorkian.com)

 

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР